Preview: interview Jillian Mercado

Jilian Mercado draagt er hoogstpersoonlijk aan bij dat er niet maar één definitie van schoonheid bestaat. De 27-jarige beauty zit dan wel in een rolstoel, maar laat zich daardoor niet beperken. Ze verwierf faam met die veelbesproken We are Connected Diesel campagne en sleept nu de ene na de andere beautyklus in de wacht.

Deze schoonheid is een waar voorbeeld voor velen. Daarom mocht een interview met deze inspiratievolle dame niet ontbreken in ons magazine. Binnenkort lees je het hele interview in Real, maar om jullie een beetje tegemoet te komen, kan je hier alvast een preview lezen.

Over haar stijl
“Ik heb een stijl die vaak verandert. Ik vind het leuk om kleding te dragen die je het gevoel geeft alsof je teruggaat naar de jaren ’40. Wat mijn stijl over mij zegt is dat ik een avontuurlijk persoon ben who likes to change it up a notch. Dat ik in een rolstoel zit, heeft mijn stijl nooit beïnvloed. Het betekent alleen dat ik soms creatiever moet zijn met bepaalde kledingstukken.”

Over haar inspiratie
“Mijn inspiratie haal ik uit verschillende dingen. Ik kijk ook graag naar hoe andere mensen zich kleden. Ik vind het geweldig om stijlen met elkaar te mixen. Ook kan ik altijd inspiratie opdoen uit architectuur. Ik ben gek op moderne architectuur.”

Over hoe ze in de fashionwereld terecht kwam
“Mijn ouders zijn gek op mode. Door hen kende ik alle designers en verschillende stoffen. Ik was altijd geïnteresseerd in mode, maar pas na de universiteit overweeg ik een carrière in fashion.”

Benieuwd naar de rest van het interview? Je leest ’t binnenkort in Real.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s